Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirdikleri Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı’nda, birçok kritik projeye ilişkin önemli kararlar alındığını açıkladı.
Türk savunma sanayii olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldıkları güçlü destekle önlerindeki dönemde de; havada, karada, denizde ve uzayda çok daha güçlü, etkin ve caydırıcı teknolojilerle, ülkenin gücünü tüm dünyaya yansıtmaya devam edeceklerini belirten Görgün, şunları kaydetti:
“Yerli ve milli üretim kabiliyetine sahip firmalarımıza ve her geçen gün daha da güçlenen genç insan kaynağımıza güvenimiz tam. Her alanda dünyanın en iyisi olmak hedefiyle, sektörümüzle birlikte azimle çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı ivmelendirecek kararların; kahraman güvenlik güçlerimiz, sektörümüz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 korfezden.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.