İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kağıthane ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürme hazırlığında olduğu tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.
Adreste yapılan aramalarda 10 kilogram skunk maddesi ve 3 adet telefon ele geçirildi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kağıthane'de belirlenen bir iş yerine 3 Kasım 2026 tarihinde operasyon düzenledi.
Gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda 10 kilogram skunk maddesi ve 3 adet cep telefonu muhafaza altına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliğinin sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 korfezden.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.